پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

آزار جنسی خبرنگار زن معروف ایتالیایی+ عکس

گرتا بکالیا پس از یکی از دیدار‌های لیگ ایتالیا در برابر ورزشگاه امپولی و در پخش زنده مورد آزار جنسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، گرتا بکالیا، خبرنگار ایتالیایی، در هفته مبارزه با خشونت علیه زنان در برابر ورزشگاه امپولی مورد آزار جنسی قرار گرفت.

آزار جنسی یکی از خبرنگاران زن در برابر دوربین تلویزیون موجی از خشم را در ایتالیا به راه انداخته است.


گرتا بکالیا پس از یکی از دیدار‌های لیگ ایتالیا در برابر ورزشگاه امپولی و در پخش زنده مورد آزار قرار گرفت. این اتفاق در حالی رخ داد که مربیان، بازیکنان و داوران لیگ ایتالیا این هفته با خط سرخی روی صورت خود در زمین حاضر شدند تا توجه جهان را به مسئله خشونت علیه زنان جلب کنند.

 

این خبرنگار دوشنبه شب شکایتی را علیه این مرد به ثبت رساند که به لطف دوربین‌های تلویزیونی و مداربسته شناسایی شده است. بکالیا در گفتگو با آژانس خبری آنسا اظهار داشت: «متاسفانه می‌دانیم که زنان بار‌ها و بار‌ها چنین آزار‌هایی را تجربه می‌کنند که توسط هیچ دوربینی ثبت نمی‌شود. این اتفاق نباید رخ ندهد.»

 

در تصاویر پخش شده از دوربین‌های تلویزیونی تصویر این مرد و حرکاتی که انجام داده به خوبی ثبت شده و بکالیی پس از چند لحظه شوک و ناباوری می‌گوید: «تو نمی‌توانی چنین کاری را انجام دهی.»

 

این در حالی است که شبکه خبری که بکالیا برای آن‌ها کار می‌کند اعلام کرده که این تنها اتفاق نبوده و لحظاتی بعد مردان دیگری نیز آزار‌هایی به این خبرنگار رسانده‌اند.

آزار جنسی خبرنگار زن معروف ایتالیایی+ عکس

آزار جنسی خبرنگار زن معروف ایتالیایی+ عکس

 

 

آزار جنسی خبرنگار زن معروف ایتالیایی

یکی از شبکه‌های رادیویی موفق شده با این مرد تماس بگیرد و او در گفتگو با آن‌ها مدعی شده که اشتباه کرده، متاسف است و هدفش صرفا شوخی بوده و قصد توهینی نداشته، چون از شکست ۱-۲ تیمش ناراحت بوده است.

 

بکالیا در واکنش به این اظهارات گفت: «این که او چنین آزار بدی را صرفا در حد یک شوخی می‌داند یعنی درک نمی‌کند که چه اتفاقی رخ داده است. این اظهارنظری باورنکردنی است و همه چیز را حتی از قبل بدتر می‌کند.»/ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار